Blog

VELKÝ LETNÍ TEST CROISSANTŮ (#4)

23. 7. 2024, 6:00

Jednou z oblíbených součástí snídaní nebo svačinek lidí z oblasti marketingu je pečivo, jako třeba croissanty. Rozhodl jsem se tedy jich během letošního léta několik čistě subjektivně porovnat. Zaměřil jsem se na pekárny, které mám v pěším dosahu do deseti minut. Jedná se tedy o lokalitu na pomezí pražských Vršovic a Vinohrad. Podíváme se samozřejmě i na případnou reklamu v okolí navštívených provozoven.

Čtvrtá návštěva mě zavedla do pekárny KRAFIN Café & Bakery ve Voroněžské ulici. Jedná se o pekárnu veganskou, což ale nebylo na chuti "máslového" croissantu prakticky poznat, takže si ho může dát bez problému kdokoliv.

Na první pohled povedený croissant dlouhý 17 cm stál 45,- Kč.

Pečivo bylo v možná až příliš malém papírovém sáčku bez firemního loga, který se po chvíli jen nepatrně promastil.

Croissant byl voňavý a nadýchaný, na skus velmi mírně „gumový“. Potěšilo mě, že nebyl příliš mastný ani se moc nedrobil. Určitě se dá bez problému doporučit k vyzkoušení! Jediným negativem tak během mé návštěvy byla poněkud pomalejší obsluha.

Ani v nejbližším okolí této pekárny jsem neviděl žádnou venkovní reklamu ve formě navigace, což je s ohledem na skutečnost, že Voroněžská ulice je poměrně málo frekventovaná, možná trochu škoda. Reklamu tak plní online komunikace a doporučení spokojených návštěvníků.

CELKOVÉ VYHODNOCENÍ TESTU PROBĚHNE AŽ NA KONCI CELÉ SÉRIE.

POKUD JSTE DOČETLI AŽ SEM A BAVÍ VÁS MÉ PŘÍSPĚVKY, MŮŽETE MĚ POZVAT NA KÁVU, ABYCH PŘI JEJICH VYMÝŠLENÍ A PSANÍ NEUSNUL😊:

Petr Majerik is Blog o PLÁNOVÁNÍ MÉDIÍ (buymeacoffee.com)

Foto: Petr Majerik

PETR MAJERIK
media coach